9. januar 2007

hm.. noen tanker om livet?

Gjør masse, prøv forskjellig.
Hvem er du?
Hvordan vil du at ditt liv skal se ut om 50 år?

Ha rolige dager der du bare tenker. Oppsumerer livet ditt. Pass på at ikke alt skjer ved en tilfeldighet. Stå for dine handlinger. Kan du ikke det, er noe galt. Diskuter med folk. Før forskjellige mennesker, se ting fra flere synspunkt. Få nye impulser. Pass på deg selv. Behandle alle med respekt. Inkludert deg selv. Ikkje gjør for mye på en gang. Se ting litt an. Ikke gjør absolutt alt som faller deg inn. Ha kontroll. Men våg å sleppe deg løs. Nyt livet. Klarer det ikke? Hvorfor ikke? Tenk. Finn problemet og løs det. Ikke bekymre deg over småting. Ikke bekymre deg over hva andre tenker og tror. Avogtil må en være litt skeptisk til verden. Men ikke for mye. Kos deg med dine opplevelser. Ha det gøy! Le! Møt verden med godt humør. Slapp av. Du er ikke den eneste. Alle mennesker er forskjellige. Hvis verden hvem du er! Ikke vær redd for deg selv. Du er ikke best, men du er absolutt bra nok! Ha det bra med deg selv. Ikke stress. Slapp av. Vær deg selv. Alltid. Vis respekt for deg selv, vær glad i deg selv. Vær litt stolt! Husk på at det finnes bare en av deg. Du er unik! På samme måten skal du vise respekt og bry deg om dine medmennesker. Gi og ta. Ofte handler det om å dele. Trenger du en venn, vær en venn.

Ikke undertrykk deg selv. Hvis du føler for det, skrik ut hva du tenker, tror og føler. Samtidig skal du ikke undertrykke andre for det de mener, tenker og tror:)
Alle mennesker gjør feil. "En tabbe er aldri en tabbe hvis du lærer noe av den" var det et klokt hode som sa en gang. Jeg velger å høre på han og høste erfaringer av mine feil. Samtidig må en ta konsekvensene samme hvor kjipe de en måtte være. Be om unnskyldning.
I tillegg til dette må du kunne tilgi. Alle mennesker trenger tilgivelse.

Til slutt... alle trenger å bli sett. Men en klarer ikke å se andre om man ikke blir sett selv. Se derfor hverandre! :)


Klar for trinn to.
Klar for å løse opp alle gjenger.
Klar for at alle er venner.
Klar for å få en kjæreste.
Klar for å ta verden med storm! :)

Lev livet godt og lykkelig! :) klem fra meg :)

1 kommentar:

Anonym sa...

Heei Malene:)
Kloke ord med innhold så kvar og ein bør ta med seg:)
begynne å tenka når du ser sånne ting:)
du e kjempeflink;)
Love ju forever<33

Klem Camilla Ø;)