18. november 2008

Kjære Gud, hjelp oss å utrydde kromosonfeilene!

Jeg er verdifull, jeg er smart, jeg er nordmann og ja, jeg vet best. Og når noen tar opp dette politiske spørsmålet om abort, kjenner jeg at det er like før jeg pjuker. Tenk for eksempel på disse Downs-”folka”! Tenk hvis dem ikke hadde vert her, og irritert oss med deres store glede over enkle, små ting! Jeg blir helt sliten av de folka som for eksempel bryter ut i latter over at katten har fått fjerna disse ekle, små bloddyra, som har en tendens til å suge seg fast i pelsen. La oss ta en fest! tenker de. La oss drite i det, tenker jeg. Tenk så mye bedre sted denne verden hadde vert, om vi hadde sluppet all den gleden a! Da kunne vi endelig få være stille og inneslutta nordmenn, slik som vi er skapt til å være.

Ikke bare slepper vi all denne unødvendige gleden, vi sparer penger også! Altså tenk på det, vi bruker sikkert like mye penger på disse folka hvert år, som vi bruker når vi står i kø på butikken. Alle kjenner til denne snikende lysten på alle fristeriene som står der og skriker til oss. TA MEG, TAAA MEEEEEEEEG!!! Skriker de fra hyllene og alle de fine flettekorgene som de har satt opp. Nei, faktisk er dette å foretrekke og bruke penger på, foran den pesten det er å se en smilende kromosonfeil.


I Danmark, der er de heldige der! Der har de snart kvitta seg med all den irriterende, stygge gleden de har! De har nemlig bestemt seg for å utrydde disse inntrengerne, som av en eller annen grunn klarer å snike seg inn mellom oss andre vanlige, mer verdifulle mennesker. For oss negative og pessimistiske nordmenn kommer Danmark til å bli rene himmelsang på jord. Så kjære Gud, hjelp oss også her i Norge, til å utrydde kromosonfeilene!Hvorfor skal ikke denne jenta ha rett til liv?


5 kommentarer:

Elisabet (: sa...

Folk med downs er flotte menneske!:)

Linn sa...

"Herre tilgi dem for de vet ikke hva de gjør"..eg blir så lei meg!! Sjølvsagt har den nydelege jenta lika masse rett på liv som meg og deg Malene!

Eg e KJEMPEeinig med deg Elisabet!..Folk med downs e heilt supre faktisk!
Ka får oss te å tru at me so mykje betre?
For å vera heilt ærleg så lika eg desse gledesspredarane mykje betre enn mange kjedelige nordmenn!! Go Downs!! :D

Linn sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Marita sa...

Bra skrive, Malene! eg blir så sint når eg høyrer slikt tull. Kva slags verden er det vi lever i tenkjer eg...

therese sa...

helt enig, bra innlegg!!:)