8. februar 2009

Historia bak inlegget tre hakk nedanfor..

Ei flause som eg, of course, har klart å blåse opp. (og som egentleg ikkje var så flaut, men som likevel var det.. komisk nok.)

Var på nyttårsleir.. Det var litt utpå kvelden og diskoteket byrja snart, då eg og ein liten gjeng stod å snakka. Eg begynte å verta svolten, og spurte korleis eg hadde skaffa mat på denne tida i fjor, mest til meg sjølv. Eg stod litt og tenkte for meg sjølv då det plutseleg gjekk eit ljos opp for meg og eg braut ut at; Ja! Det var jo ein fyr som kjøpte mat til meg i fjor! (ganske stolt over at eg hadde klart å komma på det.) Han som stod på sida av meg, (som eg kjenner LITT) tolka dette som eit stort hint om at han måtte kjøpe mat til meg. Og det gjorde forresten resten av gjengen og, og ingen trudde på meg då eg prøvde å forklare at eg berre hadde tenkt høgt. Det eg gløymde å nemna var at denne fyren var leiar på aktiviteten min, og ikkje ein eller anna random fyr eg utnytta.. Så følte meg litt dum kan du sei. Grunnen til at eg skriv om dette no, x antall mnd seinere, var at eg opplevde noko liknande, men på langt nær så flaut.. og det vekkja opp minna mine :P så.. håpar det var svar godt nok Barbro ;)

Og så eit vent bilete av meg og elisabet på slutten, berre for at ein post gjer seg mykje betre med eit bilete.. 0:-))

6 kommentarer:

Elisabet (: sa...

heilt einig, ein post blir mykje betre. Særskilt om biletet er av deg og meg;)

malene sa...

you got that right ;)

Sigrid sa...

Haha,sånt e så flaut:P søtt bilde:D

Barbro Lindheim sa...

haha :) aldeles flott svar marlene, forklaring godtatt.

Barbro Lindheim sa...

og for hundrede gang skreiv jeg navnet ditt feil, MALENE.

malene sa...

sigrid: I knoow! haha:P fant ut at eg omtrent bare har posta køddebilder her x) Men altså.. kjekt da og vel??! :D

Barbro: Veldig godt;) og takk for utfordringen ;) haha:P Det går fint vettu! Når det gjelde navneblockout så tror eg at eg stå veldig høgt på listo :P