3. april 2009

Eg legg meg flat!


Bigbang epediemien har teke meg. Brått og brutalt. Eigentleg har eg styrt litt unna, sidan "alle" diggar desse, men no legg eg meg flat som ei pannekake! Det skjedde då eg kom turande opp over haugen her ute på det vakre halvøya vår. Det er fredag morgon, tynt skydekke og varmt i været! To timar gym inkludert testen etter eigentreninga var unnagjort, rommet er vaska og reint(believe it or not!) og friluftslivrapporten endeleg levert! Eg hadde senka skuldre og tok i mot ferien med svært opne armar, då eg fyrte på Ipoden med eit smil om munnen. Då skjedde det. BigBangs nye "Call Me" strøymde ut frå proppane(sidan kossa mine er øydelagt:() og fulgte heile meg med ei stor glede! Mitt vetle smil vart brått til eit stort glis, der eg gjekk og byrja å danse litt for meg sjølv. Det var liksom det perfekte soundtrack til korleis eg hadde det nett då! Takk, Bigbang! Så no står det vel berre igjen å høyre litt meir på den nye plata "Edendale" og kanskje får eg meg nokre fleire slike gode opplevingar! :D Og kanskje, veldig kanskje, dukkar eg opp på konserten i Bergen i april. Amen!
I mellomtiden; PÅSKEFERIE og TRYSIL-----> HERE I COME! :D:D:D

4 kommentarer:

Hege sa...

Hi My love! du har blitt Tatt av big bang du og ja ;P hehe
Du må kosa deg på vei Hjem Vennen! Komme t å savna Deg! <3
Gla i deg <3

Marita sa...

Bra du likte det då! "Call me" e konge!:)

Hildegunn sa...

Snakker me konsert ja!! Eg skal prøve alt eg kan å komme meg på den! må berre finne meg verge og skyss..! E du med elle??:P

Marit sa...

Jeg henger meg med på epedimien jeg og. Da jeg hadde hørt Edendale en gang på Ipoden til Marita var jeg frelst. De er rett og slett helt konge! Jeg og Marita prøver også å komme oss på konserten i April=)