22. mai 2009

Eg drøymer om å symja under vatn, i lag med fiskaneKva drøymer du om?

4 kommentarer:

Marita sa...

Eg drøymer om fjerne land, ein lattermild samtale med ein inder på eit tog, eit djupt dykk inn i dei mektige skyene, fine ord, himmelsk musikk frå eit hustak og fantastiske augeblink.

Lars Kristian sa...

Pudder....

I natt hadde eg ein særs gripande draum, frå mitt synspunkt. Ein draum av den ytterst vanlege typen i mitt hovud. Eg var på veg til explore, som vanleg, når vi kom fram skulle vi, noko som kanskje ikkje er såå vanleg, settje opp lavvvu. Me vassa i djup pudder til midt på magesekken, då kom eg på at her var det noko som verkeleg ikkje var så det skulle; eg hadde gløymd igjen telemarkskoa. Ja, det var min draum i natt. :D

malene sa...

For eit mareritt! det med lavvoen og pudder til magen e jo forsåvidt berre bra, men å gløyme telemarkskoa!! auch :P

Eirin sa...

Jeg drømmer fine drømmer, som oftest da vel og merke. Her om dagen drømte jeg en skikkelig fæl drøm sånn at jeg våkna og var helt våt av svette. Det er de gangene jeg skulle ønske jeg aldri gikk å la meg. Æsj, for en drøm. Hva bestemmer hendelsen i drømmen egentlig? Er det underbevisstheten din? Uansett så må jeg og si hva jeg drømmer om, noe annet enn fred i verden, som hadde blitt en smule klisje, selv om det er viktig. Men jeg har tenkt i det siste at jeg har skikkelig lyst til å lage en årntli' go sjokoladekake. Ikke en sånn vanlig en, men en sjokoladekake som er så god at folk husker meg for den. Alle vil ha mer, en kan ikke få nok. Det blir som et varemerke. "Der går ho som lager så god sjokoladekake vil folk si på gata." Tenk, så herlig! Også er det bare jeg som vet hvordan den lages...:)